Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

“ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ”

“Για Την Ηλεία Μας”

Δημοσιεύουμε το άρθρο του κ. Γιώργη Τάκη Δόξα μέλος της κίνησης « Για Την Ηλεία Μας» το όποιο έχει δημοσιευτεί στον ημερήσιο τύπο της Ελληνικής επικρατείας. 

“ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ” 

Δεν είναι μόνον η αιματοβαμμένη Μωνωλάδα. Δεν είναι μόνον το ανθρώπινο σκλαβοπάζαρο. Δεν είναι μόνον η συναλλαγή της κοινωνικής σιωπής. Δεν είναι μόνον η σύγχρονη “ καλύβα του μπάρμπα-Θωμά”. Δεν είναι μόνον η μειοψηφία των “λαδιάρηδων” των “λαμογιών”, της “χρηματικής μίζας”, και της παραγωγής του “πράσινου” θανάτου.
Είναι πολλά Πραξιτέλη που συμβαίνουν σε αυτό τον “ ευλογημένο τόπο” που τον τίμησες και τον δόξασες (μαζί με άλλους σπουδαίους δημιουργούς) για χιλιάδες χρόνια στα πέρατα της γης. 
Σε τούτο τον τόπο που μας άφησες ως παγκόσμια παρακαταθήκη την ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ, τον ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, συμβαίνουν και πολλά και τραγικά που στοχεύουν στον διεθνή ευτελισμό και στον Πολιτιστικό και Κοινωνικό καταποντισμό.
Αυτό που συνέβη στην Μανωλάδα, αποτελεί την κορύφωση της απόλυτης ένδειας των ΠΟΛΙΤΩΝ που έχουν αναλάβει την αυριανή πρόοδο και εξέλιξη της Ηλείας. 
Η “σύγχρονη” τύφλωση και κώφωση των πολιτών, δρα με μεταθανάτιες καταγγελίες-ψηφίσματα και φιλολογικά πορίσματα. Για αυτό μην κλαις ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ. Στην Ηλεία (εδώ και χρόνια) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είδε- ΚΑΝΕΝΑΣ δεν άκουσε- ΚΑΝΕΝΑΣ δεν “πήρε μυρουδιά” για όσα ευτελή, ντροπιαστικά (σε όλα τα επίπεδα) και καταστροφικά “φυτρώνουν” στην Ηλεία.
Ευτυχώς οι ΠΟΛΙΤΕΣ ( μαζί με τα φυντάνια τους) είναι πια λίγοι. Κι όσο θα περνάει ο καιρός “ θα βγουν στην επιφάνεια τους τα πολύχρονα άπλυτά τους” τότε θα σταματήσουν και τα ψηφίσματα και οι (μετά θάνατο) καταγγελίες και οι πολύχρονες και πολύφορμες κομπίνες και αλητείες τους. 
Η πλειοψηφία των Ηλείων-σε διαβεβαιώνω Πραξιτέλη- είναι Αξιοπρεπείς-Πολιτισμένοι και Καθαροί. Και να με θυμηθείς Πραξιτέλη: έγκειται η ώρα της τεκμηριωμένης δικαιοσύνης για τους ΠΟΛΙΤΕΣ που χρόνια κώφευαν και σκοπίμως κρατούσαν Διοικητικά “ τα μάτια ερμητικά κλειστά………..

Αθήνα 19 Απριλίου 2013.
Γιώργης Τ. Δόξας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου