Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΛΑΜΠΕΙΕΩΝ (ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ) ΗΛΕΙΑΣ
«
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ»
ΛΑΜΠΕΙΑ
27063 - Τηλ. 6972295293
Δίβρη 13-11-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συμπαράσταση στους αγωνιστές συμπολίτες
στις «Λίμνες» Αλφειού που οι Δήμαρχοι του Πύργου και της Αρχ. Ολυμπίας καταδιώκουν με τα Ματ και μηνύσεις!...
Σε μια εποχή που τα Ματ και η καταστολή έχουν γίνει ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης εκ μέρους της τροϊκανής Συγκυβέρνησης των οικονομικών, κοινωνικών, περιβαλλοντικών κλπ προβλημάτων του χειμαζόμενου λαού.
Σε μια εποχή που ο Νομός Ηλείας κατρακυλά στο τελευταίο σκαλί της ανάπτυξης και της προόδου, έχοντας τους χειρότερους δείκτες πανελλαδικά, λόγω της αντιλαϊκής συμπεριφοράς των πολιτικών και αυτοδιοικητικών ταγών του.
Αυτή τη στιγμή, έρχονται από πάνω οι αιρετοί άρχοντες των Δήμων Πύργου και Αρχ. Ολυμπίας και καταφεύγουν σε «δοκιμασμένες» (παλαιών χαλεπών εποχών) συνταγές της πλέον αποτρόπαιης φασιστικής τακτικής, να επιβάλλουν τη δημιουργία χωματερής μέσα στο δάσος, μέσα σε ιδιοκτησίες αγροτών και κυρίως δίπλα στον ποταμό Αλφειό που θα μολύνουν στο αιώνα τον άπαντα.
Οι «δημοκράτες» Δήμαρχοι του γλυκού νερού, Παρασκευόπουλος του Πύργου και Κοτζιάς της Αρχ. Ολυμπίας, εζήλωσαν την δόξα του Πάχτα στις Σκουριές της Χαλκιδκής και οδηγούν σιδηροδέσμιους στα κρατητήρια και τα δικαστήρια τους απλούς ανθρώπους του μόχθου, τραυματίζουν έγκυες γυναίκες και δεν αφήνουν τις δασκάλες να κάνουν μάθημα στους μικρούς μαθητές...
Ευγε!, τους. Ασφαλώς θα είδανε το λαϊκό τσουνάμι της συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους συμπολίτες μας στις «Λίμνες». Ίσως ακόμη δεν έχουν συναισθανθεί την λαϊκή Νέμεσι που τους περιμένει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπου θα λάβουν τα επίχειρα των σημερινών άθλιων και αποτρόπαιων πράξεών τους.
Ο πρόεδρος
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(Εκδότης του περιοδικού «ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» -μειλ: sotxsot@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου